Vem är Anca?

Anca är hon i bilden bredvid. Som ryggsäck är en av sönerna, Melvin (också kallad av närmaste för ”Melvinen”). Man kan också hitta en bakdel av en kossa på bild. Det är inte Anca. Anca är hon med håret i vinden, smilgropar i de runda kinderna och stora brun-gula ögonen bakom glasögonen.

Men vem, vad och varför Ancas fotografi?

Ja. Allt började när jag blev heltidsarbetslös och sökte en sysselsättning. Jag läste ett inlägg från Röda Korsets Second Hand i Kristianstad, att de söker volontärer som kan hjälpa till med sociala medier. Jag tänkte direkt: ”det är just mig de söker”. Så jag började nästan direkt där, som volontär. Jag hjälpte till med allt jag kunde, inte bara de sociala medierna. Och en dag, i ”taggning-rummet”, frågade jag varför hänger alla de finna bröllopskläderna där och inte ute i butiken. Tankarna flög rätt snabbt åt hur man kan marknadsföra de på bästa sättet. Och på den roligaste, självklart. Och det roligaste var att anordna en ”Fake wedding photoshoot”.
Well, long story short, 3 fejkade nygifta par, 4 outfits och 4 stilar senare, tänkte jag ta och prova vara fotograf på riktigt.

Så här är vi nu.

månadens Anställda
De här är fotograferna som du kommer träffa.

Busiga Anca

Trevlig och busig, kan alltid sätta ett leende på dina läppar. Garanterar en rolig photoshoot och massor med bilder, fingret tenderar att fastna på utlösaren på kameran och då fastnar de flesta roliga minnen på bild.

Seriösa Anca

Trevlig men lite mer seriös. Alltid förberedd att erbjuda dig en professionell photoshoot. Hittar alltid din bästa sida att fotografera. Perfekt om du söker ny en LinkedIn profilbild eller en bild till ett professionellt CV.

Barnvänliga Anca

Anca är den perfekta barnfotografen. Hittar alltid ett sätt att engagera de i photoshooten. Både den seriösa och den busiga sidan av barnen fångas på bild (gäller även barnet på denna bilden).

Namn E-post Meddelande Skicka in

Kontakta mig!

0727 31 74 73

info@ancasfotografi.se

Måndag-söndag: 8:00-18:00